Olen Suomen Hypnoosiyhdistys ry:n kouluttama suggestoterapeutti, rentoutusopastaja sekä hypnoosiohjauksen ammattilainen. Olen myös suorittanut psykologian kandidaatin tutkinnon ja toiminut suomen hypnoosiliiton kouluttajana. Tarjoan luottamuksella asiantuntevaa hypnoosiohjausta, jossa hyödynnetään rentoutumista, suggestioita ja mielikuvia. Tarjoan myös räätälöityjä suggestiorentoutuksia esimerkiksi urheilujoukkueille, joiden tavoitteena on parantaa kilpailusuorituksia.

Hypnoosin avulla voidaan hoitaa erilaisia pelkoja, jännitystä (esimerkiksi esiintyminen, sosiaaliset vuorovaikutustilanteet, 'ujopissa', seksuaaliset tilanteet, synnytys, lentopelko), ei-toivottuja riippuvuuksia (esimerkiksi tupakka, makeiset, pelihimo), unettomuutta ja ahdistustiloja. Hypnoosilla on saatu hyviä tuloksia myös mm. punasteluun, yökasteluun, paniikkihäiriöihin, keskittymisongelmiin, mustasukkaisuuteen ja kivun hoitoon. Hypnoosi soveltuu myös erityisen hyvin ihmisen itsetunnon vahvistamiseen.

Rentoutumisen avulla voidaan mm. poistaa lihasjännittyneisyyttä, stressiä ja työuupumusta. Rentoutuminen on hyvin tehokas keino oman jaksamisen ja terveyden tukemiseksi. Rentoutuneena ihminen on kykenevämpi, sietää epämiellyttäviä asioita paljon helpommin. Rentoutuminen auttaa näin mm. unettomuuteen, oppimiskykyyn, keskittymiseen ja muistamiseen. Hypnoosia sekä rentoutumista voidaan myös tehokkaasti käyttää urheilijoiden/urheilujuokkueiden tukena tehostamaan urheilusuorituksia.

Vastaan myös mielelläni mahdollisiin kysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse, ota rohkeasti yhteyttä. Olen luonnollisesti vaitiolovelvollinen.

Tervetuloa!